Polityka Cookies
1. Wprowadzenie
Niniejsza polityka dotyczy plików cookies i innych technologii śledzenia, które są stosowane na stronie internetowej
Joanna Mirecka - trenerki umiejętności emocjonalnych. Pliki cookies są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na urządzeniu użytkownika podczas korzystania z witryny. Dzięki nim możemy dostosować treści i funkcje serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników.
2. Rodzaje plików cookies
a) Pliki sesyjne
Pliki sesyjne są tymczasowe i przechowywane tylko do momentu zamknięcia przeglądarki. Służą do zapamiętywania informacji o sesji użytkownika.
b) Pliki stałe
Pliki stałe pozostają na urządzeniu użytkownika nawet po zamknięciu przeglądarki. Są wykorzystywane do przechowywania preferencji użytkownika oraz analizy statystyk.
3. Wykorzystanie plików cookies
a) Analityka
Stosujemy pliki cookies w celu zbierania anonimowych danych statystycznych na temat korzystania z naszej strony. Dzięki temu możemy lepiej zrozumieć zachowanie użytkowników i dostosować nasze treści.
b) Personalizacja
Pliki cookies pozwalają nam dostosować treści i funkcje serwisu do indywidualnych preferencji użytkowników.
4. Wyłączenie plików cookies
Użytkownik może w każdej chwili zmienić ustawienia dotyczące plików cookies w swojej przeglądarce. Wyłączenie plików cookies może wpłynąć na funkcjonalność strony.
Zapraszamy do kontaktu w razie dodatkowych pytań lub wątpliwości!
Kobieto, ja nawet nie wiedziałam, że to jest jadalne 🙂
Jadalne i zdrowe 😉
Asiu, konfitura z jarzębiny to moje zeszłoroczne odkrycie, wcześniej nigdy jej nie próbowałam, a dla serożercy to olbrzymi błąd;)
Przepis znajdziesz u mnie na blogu, o tu: http://przeplatanekolorami.blogspot.com/2013/10/konfitura-z-jarzebiny-i-dwa-drobiazgi.html
Ponieważ o przymrozkach na razie (i na szczęście;) nie ma mowy, warto ją sobie przemrozić- próbowałam raz z pominięciem tego etapu i mam poczucie, że zmarnowałam całość- gorycz jest nawet silniejsza, niż twierdzą w przepisach.
Pozdrawiam i udanego jarzębinobrania:)
Dziękuję , już poczytałam u Ciebie.
Planuję skok na drzewo ;-)l
O i fajnie ze poszukujesz przepisu , bo byłam ostatnio w Zakopanym , zostałam zaproszona na obiad i podano mi kurczaka z zapiekanym jabłkiem i konfitura z jarzębiny – obłędne ! I od tego dnia inaczej patrzę na jarzębiny……czerwone
https://mapa.premier.gov.pl/ 😉